INVAKULJETUKSET

Kalustomme käsittää 12 kpl joko invahissillä tai pyörätuolirampilla varustettua autoa, joissa on mahdollisuus kuljettaa kerrallaan 1 - 3 pyörätuoliasiakasta + 1 - 10 matkustajaa. 


PAARIKULJETUKSET

Paarivarustettuja autoja kalustoomme kuuluu kaikkiaan 11 kpl, joista yhdessä autossa on paikat kahdelle paariasiakkaalle. Kaikki automme ovat ns. korkeita paariautoja, joissa on reilusti tilaa paarien lisäksi myös apuvälineille ja avustajille.


KELAN KORVAAMAT KULJETUKSET

Jatkamme edelleen Kelan korvaamien kuljetusten suorittamista. 1.7.2018 lähtien kuljetukset tulee kuitenkin tilata maksuttomasta tilausvälitysnumerosta 0800-12 0001. 

TAKSILIIKENNE

Kaikissa autoissamme on taksamittarit ja kyytien hinnoittelu perustuu 30.6.2018 voimassa olevaan taksiliikenteen vahvistettuun hinnoitteluun. Teemme toki myös sopimushinnoittelua, jolloin kyydin hinta on ennalta sovittu. Pääsääntöisesti liikennöimme arkisin klo 6-20 välisenä aikana, mutta ennalta sovitusti suoritamme kuljetuksia myös viikonloppuisin ja öisin.

TAVARALIIKENNE

1.7.2018 alkaen toimintamme laajenee myös tavaraliikenteeseen. Kysy rohkeasti miten voimme palvella sinua tai yritystäsi vaikkapa pikarahdin osalta.