SATAKUNNAN PALVELUTAKSI OY 

on perustettu elokuussa 2011, jolloin aloitimme liikennöinnin yhdellä autolla kuljettaen asiakkaita Satakunnasta, Hämeestä ja Uudeltamaalta Helsinkiin erityiskouluun.

Toimintamme on laajentunut vuosittain useiden kuljetussopimusten myötä.

Suoritamme myös paikallisten yritysten ja yhteisöjen tilausajoja 6 - 22 paikkaisilla autoilla.

Satakunnan Palvelutaksi Oy:n toiminnan pääpaino ja kehityssuunta on nimenomaisesti palvelutaksi- ja erityisryhmien kuljetustoiminnassa sekä paikallisten yritysten ja yhteisöjen tilausajokuljetuksissa. Kalustomme yhteenlaskettu asiakaspaikkamäärä on yli 160. Inva eli pyörätuolipaikkoja autoissamme on yhteensä yli 20.


Nykyinen toimintaympäristömme sisältää niin erityislasten-, kehitysvammaisten-, vanhusten- ja eri hoitolaitosten kuljetuksia, kuin päivittäisiä koulukuljetuksiakin. Arkipäivisin kuljetamme aikataulutetusti noin 150 asiakasta pääosin Harjavallan – Huittisten - Kokemäen – Nakkilan – Ulvilan – Porin ja Euran alueilla. Lähes jokaisessa kuljetuksessa mukana on myös pyörätuoliasiakkaita.

Kiireettömiä paarikuljetuksia automme kuljettavat päivittäin useita. Pisimmät paarikuljetusmatkat ovat suuntautuneet aina pääkaupunkiseudulle ja Oulun korkeudelle.


Linjaliikennettä harjoitamme arkipäivisin välillä Harjavalta - Rauma ja perjantaisin välillä Lavia - Pori.


Perinteisessä taksiliikenteessä autojamme on neljä, jotka ovat myös esteettömiä/invatakseja.

Tällä hetkellä Satakunnan teillä liikkuu päivittäin neljätoista autoamme.


Satakunnan Palvelutaksi Oy:n kuljettajat ovat ystävällisiä, koulutettuja ja kokeneita erityisryhmien ammattikuljettajia, josta erinomaisena osoituksena on vuonna 2019 kansainvälisen vammaistenpäivän kunniaksi Harjavallan Seudun Invalidien myöntämä diplomi kuljettajallemme.